Gitaar Toebehoren

Hoezen & koffers   |   Snaren   |   Statieven & Tuners  |   Onderhoud  |  


Hoezen & koffers

Elk instrument verdient een aangepaste bescherming. Een gitaar is tenslotte een investering die u zo goed mogelijk wil beschermen.
We hebben altijd verschillende gitaarhoezen in huis in verschillende stevigheden en kleuren. Wij raden iedereen aan, een hoes te kiezen die best past in zijn/haar situatie. De hoes van uw gitaar kan vergeleken worden met een verzekering die u op uw gitaar neemt.

Naast hoezen hebben we ook verschillende koffers in huis. Naast een traditionele houten koffer hebben we verschillende koffers in kunststoffen. De populairste kunststof hiervoor is fiberglass, dit is een kunststof die zeer licht maar tegelijk zeer stevig is. Deze koffers zijn dus comfortabel om op de rug te dragen.
Zoekt u een koffer voor uw concertgitaar, dan raden wij u een carbonkoffer aan.

Gitaar koffer

 

Snaren

De snaren die u op uw gitaar legt, bepalen voor een groot deel de klank van uw instrument. Ga dus niet licht over deze keuze. Voor alle soorten gitaren hebben we een uitgebreid assortiment met verschillende types en diktes van snaren. Wij geven u met veel plezier alle  deskundig advies die u nodig heeft bij uw keuze.

Statieven & TunersGitaar-statieven

Alle accessoires die u nodig heeft voor uw gitaar vindt u ook bij ons.
Uw houding tijdens het spelen is belangrijk voor uw rug. Een voetbankje is voor de klassieke gitarist een absolute must. Mensen die hun rug wat minder willen belasten kunnen dan weer een Gitano of Ergoplay gebruiken.

Om uw gitaar te stemmen bieden wij heel wat tuners aan. U blijft ook in de maat spelen met onze metronomen.

We hebben ook statieven voor zowel uw gitaar als uw partituren in verschillende formaten.

Heeft u iets nodig? Wij hebben het in huis!

Onderhoud

Een gitaar van een degelijke kwaliteit moet een zeer lange tijd meegaan. Tenminste als u ze goed verzorgt. Daarom bieden wij ook onderhoudsproducten aan. Een bevochtiger voor in uw gitaarkoffer of uw gitaar kan in een droge periode voorkomen dat er barsten in het hout komen.
Ook om de klankkast of de hals van uw gitaar op te blinken bestaan er speciale producten. Wij geven u met veel plezier alle advies hoe u uw instrument optimaal kan verzorgen.

Twijfelt u over onderhoud of laat u dat liever aan ons over, geen probleem. Op ons eigen atelier voeren wij alle onderhoud, herstellingen en aanpassingen uit.

Gitaar onderhoud

Kom langs in onze gitaarzaal

Kan ook op afspraak!

De instrumenten afdelingen blijven bij ons gewoon open. Zowel de gitaarzaal als onze toonzaal met piano's blijft open. Je kan dus nog steeds nieuwe instrumenten komen uitproberen. Alle voorzorgsmaatregelen zijn hier genomen. We raden u aan om een afspraak te maken, zo kunnen we ervoor zorgen dat u altijd ongestoord onze gitaren of piano's kan uitproberen.

 

Volg ons op facebook

 

Nieuwsbrief

 
Blijf op de hoogte, schrijf je in!

Naam
Voornaam
E-mail