Mondharmonica

Met Hohner hebben we de absolute top van de mondharmonica in huis. Al meer dan 150 jaar maakt Hohner instrumenten van de hoogste kwaliteit. Door hun vakmanschap, jaren ervaring en voortdurend onderzoek naar nieuwe productietechnologie garandeert Hohner hun strikte kwaliteitsnormen.

We hebben altijd een zeer uitgebreid aanbod aan mondharmonica’s, we hebben steeds bijna de hele cataloog van Hohner in huis. Of u nu wil leren spelen of al jaren ervaring hebt, we hebben zeker en vast het perfecte model in huis. Van de simpele diatonische studieharmonica tot de professionele chromatische mondharmonica en alles er tussenin.

Eigen atelier

In ons eigen atelier voeren we alle mogelijke herstellingen en onderhoud uit. Wilt u zelf aan de slag met het onderhoud van uw mondharmonica? Dan kunnen we u makkelijk op weg helpen met verschillende onderhoudskits en gereedschappen.

Muziek

Weet u even niet meer wat te spelen? Neem gerust een kijkje in onze onuitputtelijke collectie partituren. Er bestaan veel leermethodes om zelf te leren spelen of en met een backing track mee te spelen. Snuister zeker ook eens in onze cd’s. Zo vindt u zeker weer de nodige inspiratie en motivatie!

 

Merken

  • Hohner
Hohner harmnoica


 

Jef Neve Start 2 Play boekvoorstelling

Zaterdag 18 mei gratis boekvoorstelling van Jef Neve

Jef Neve leert zijn volk piano spelen en doet dat ook bij ons. Volg deze gratis masterclass in onze winkel.

Hij stelt zijn 3 nieuwe boeken "Start 2 play" voor. Deze boeken zijn zo ingedeeld dat elke pianist van elk niveau hiermee aan de slag kan.

 

Volg ons op facebook

 

Nieuwsbrief

 
Blijf op de hoogte, schrijf je in!

Naam
Voornaam
E-mail