Ukulele

De ukulele is opnieuw zeer populair. Het is gewoon een supertof instrument, de basis om te leren spelen is relatief simpel en het instrument is makkelijk mee te nemen. Maar onderschat de ukulele zeker niet, het is een volwaardig instrument. Er zijn zelfs al muzikanten die er muziek van Bach op spelen…

Ons aanbod is de laatste jaren sterk gegroeid en omvat nu ukulele’s van verschillende merken en bouwers. We gaan steeds op zoek naar de beste instrumenten met goede houtsoorten en een perfecte constructie zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

Even testen?

We nemen alle tijd voor u, zodat u samen met ons zeker het instrument vindt dat bij u past. Elke ukulele heeft een andere klank, sommigen zelfs een andere vorm. Daarom is het belangrijk om het instrument te voelen en te horen. Kunt u nog niet spelen? Geen probleem, dan laten wij de ukulele horen.

Eigen atelier

In ons eigen atelier voeren we alle mogelijke herstellingen en aanpassingen uit.
Ook voor onderhoud kunt u op ons rekenen. Want eenmaal u de perfecte ukulele heeft gevonden, is het belangrijk ze zo goed mogelijk te verzorgen. We hebben een groot assortiment snaren en onderhoudsproducten in huis.

Muziek

Weet u even niet meer wat te spelen? Neem gerust een kijkje in onze onuitputtelijke collectie partituren of snuister eens in door onze cd’s. Zo vindt u zeker weer de nodige inspiratie en motivatie!

Merken

  • Koki´o
  • Lâg
  • Makala
  • Kala
  • Lanikai
  • Pro Natura
  • Flea
  • Risa
  • Gold Tone
Hohner harmnoica


 

Back to "MUSIC" school

Alles wat je nodig hebt voor de muziekschool !

Start je dit jaar op de muziekschool of academie? Wij hebben alles in huis om je op weg te helpen, van notenleerboekjes tot alle snaarinstrumenten en accessoires.

Tijdens de maand september is onze winkel ook open op zondag van 14u tot 17u.

Je kan bij ons terecht voor piano's, zowel om te kopen als te huren. We helpen u uiteraard ook bij het onderhoud van uw instrument.

Violen en cello's kan je bij ons kopen en huren, voor alle info kan je terecht in onze winkel.

Voor de jonge gitaarstarters hebben we een nieuw huursysteem opgezet voor een 3/4 gitaar. Die kan je huren tot je de stap zet naar een "grote" gitaar.

 

Volg ons op facebook

 

Nieuwsbrief

 
Blijf op de hoogte, schrijf je in!

Naam
Voornaam
E-mail