Huuroptie Koop & Financiering

Voor wie “goesting” heeft om piano te leren, maar tevens “koud-water-vrees” heeft om direct een piano aan te kopen…bestaat er een uitstekende oplossing: HUUR met optie tot KOOP!!
De aspirant pianist krijgt van ons een degelijk studie-instrument (niet compleet nieuw, maar wel heel recent) die net zoals een nieuwe piano dezelfde waarborg en onderhoud geniet.

Hierbij een samenvatting van onze Huur-Optie-Koop overeenkomst.

HUUR – OPTIE – KOOP

Minimum periode is 6 maanden en maximum duur loopt tot 3 jaar.
Geen aankoopverplichting!!

Prijs: € 276,00 per semester (= € 46,00 per maand)
Transport heen en terug: € 150,00 (deze kost is later enkel aftrekbaar indien men na maximum één jaar beslist tot de aankoop van een nieuwe piano!)

Bij levering worden de transport en het eerste semester contant betaald: €426,00
Na ieder semester kan men stoppen (tijdig per email of fax of schrijven verwittigen)  of doorgaan (via overschrijving met vermelding van HOK n°).

Het huurbedrag (€276 maal aantal betaalde semesters en maximaal 3 jaar) is altijd aftrekbaar bij aankoop van nieuwe piano naar keuze. De transport kosten zijn enkel aftrekbaar indien men na maximum één jaar overgaat tot de aankoop van een nieuwe piano. Er is nog een extra korting op het saldo na het eerste en tweede jaar.

Voorwaarden bij aankoop nieuwe piano:
Bij eventuele aankoop van een nieuwe piano wordt de betaalde huurprijs afgetrokken van de aankoopprijs van de piano. Het saldo wordt contant betaald; naargelang de huurtermijn kan de huurder genieten van een extra korting op het saldo:

concreet :
*   na 6 maanden
of na 12 maanden = betaald huurgeld + transport (€ 150) aftrekbaar en een extra korting van  5 % op het saldo

*   na 18 maanden
of na  24 maanden =  betaald huurgeld is aftrekbaar, plus een extra korting van 3% op het saldo

*  na 30 maanden
of na 36 maanden = enkel betaald huurgeld aftrekbaar


 

Guitar Summer Sales

kortingen tot 40 %

Geniet in de maand juli van zomerkortingen tot 40 % op een selectie van gitaren.

Ben je op zoek naar je eerste gitaar of wil je gewoon een betere? Geen probleem, wij hebben gitaren voor iedereen. In onze winkel hebben we meer dan 200 gitaren op voorraad, van gitaren voor een beginner tot professionele gitaren voor beroepsmuzikanten.

Op onze facebook pagina kan je het evenement terug vinden. Daarin posten we heel wat gitaren waar we kortingen op toepassen. Voor de volledige lijst gitaren kom je gewoon naar de winkel.

Kom gerust vrijblijvend al onze gitaren proberen !

 

Volg ons op facebook

 

Nieuwsbrief

 
Blijf op de hoogte, schrijf je in!

Naam
Voornaam
E-mail