Huuroptie Koop & Financiering

Voor wie “goesting” heeft om piano te leren, maar tevens “koud-water-vrees” heeft om direct een piano aan te kopen…bestaat er een uitstekende oplossing: HUUR met optie tot KOOP!!
De aspirant pianist krijgt van ons een degelijk studie-instrument (niet compleet nieuw, maar wel heel recent) die net zoals een nieuwe piano dezelfde waarborg en onderhoud geniet.

Hierbij een samenvatting van onze Huur-Optie-Koop overeenkomst.

HUUR – OPTIE – KOOP

Minimum periode is 6 maanden en maximum duur loopt tot 3 jaar.
Geen aankoopverplichting!!

Prijs: € 276,00 per semester (= € 46,00 per maand)
Transport heen en terug: € 150,00 (deze kost is later enkel aftrekbaar indien men na maximum één jaar beslist tot de aankoop van een nieuwe piano!)

Bij levering worden de transport en het eerste semester contant betaald: €426,00
Na ieder semester kan men stoppen (tijdig per email of fax of schrijven verwittigen)  of doorgaan (via overschrijving met vermelding van HOK n°).

Het huurbedrag (€276 maal aantal betaalde semesters en maximaal 3 jaar) is altijd aftrekbaar bij aankoop van nieuwe piano naar keuze. De transport kosten zijn enkel aftrekbaar indien men na maximum één jaar overgaat tot de aankoop van een nieuwe piano. Er is nog een extra korting op het saldo na het eerste en tweede jaar.

Voorwaarden bij aankoop nieuwe piano:
Bij eventuele aankoop van een nieuwe piano wordt de betaalde huurprijs afgetrokken van de aankoopprijs van de piano. Het saldo wordt contant betaald; naargelang de huurtermijn kan de huurder genieten van een extra korting op het saldo:

concreet :
*   na 6 maanden
of na 12 maanden = betaald huurgeld + transport (€ 150) aftrekbaar en een extra korting van  5 % op het saldo

*   na 18 maanden
of na  24 maanden =  betaald huurgeld is aftrekbaar, plus een extra korting van 3% op het saldo

*  na 30 maanden
of na 36 maanden = enkel betaald huurgeld aftrekbaar


 

Back to "MUSIC" school

Alles wat je nodig hebt voor de muziekschool !

Start je dit jaar op de muziekschool of academie? Wij hebben alles in huis om je op weg te helpen, van notenleerboekjes tot alle snaarinstrumenten en accessoires.

Tijdens de maand september is onze winkel ook open op zondag van 14u tot 17u.

Je kan bij ons terecht voor piano's, zowel om te kopen als te huren. We helpen u uiteraard ook bij het onderhoud van uw instrument.

Violen en cello's kan je bij ons kopen en huren, voor alle info kan je terecht in onze winkel.

Voor de jonge gitaarstarters hebben we een nieuw huursysteem opgezet voor een 3/4 gitaar. Die kan je huren tot je de stap zet naar een "grote" gitaar.

 

Volg ons op facebook

 

Nieuwsbrief

 
Blijf op de hoogte, schrijf je in!

Naam
Voornaam
E-mail