Vleugelpiano

De droom van elke pianist! In onze toonzaal krijgt uw wens zijn concrete vorm. Met kennis en advies begeleiden we u in uw zoektocht naar die “persoonlijke” klank en dat aangename speelgevoel. Een gediversifieerd aanbod – met steeds de juiste kwaliteit/prijs verhouding – gekoppeld aan een erkend vakmanschap, zijn uw garantie voor een juiste keuze. Ons gamma vleugelpiano’s weerspiegelen onze overtuiging.

Brodmann

vleugels zijn een ontwerp van voormalige vakmensen van Bösendorfer; de gebruikte materialen zijn Duits, maar de assemblage gebeurt in China onder hun toezicht.

Yamaha

blijft de belangrijkste en meest vernieuwende Japanse pianobouwer. Hun gamma bestrijkt het volledig prijzenpallet.

Schimmel

blijft als Duits familiebedrijf de volwaardige Europese tegenhanger. Met fabrieken in Duitsland en Polen kunnen ook zij een uiteenlopend gamma aanbieden.

Grotian-Steinweg

Met Grotian-Steinweg zitten we eveneens in de Duitse top-instrumenten. Het laatste deel van deze tweeledige naam heeft een historische band met de later bekende Amerikaanse bouwer.

Bösendorfer

Het kroonjuweel in ons gamma is Bösendorfer. Ontstaan in 1827 in Wenen en tot op heden hoofdstad van cultuur en kunst in Europa. Deze muzikale parel bespelen en aanhoren is voor velen het absolute muzikale genot. Onze ruime toonzaal biedt u de kans dit naast elkaar te “degusteren”. Onze vier opeenvolgende generaties helpen uw vertrouwen in ons te bevestigen.


Merken

  • Brodmann
  • Yamaha
  • Schimmel
  • Grotrian Steinweg
  • Bösendorfer 

KIM BREEDLOVE SIGNATURE CONCERT

We hebben deze exclusieve gitaar nog kunnen bemachtigen !

Kim Breedlove heeft deze gelimiteerde reeks van 10 gitaren ontworpen naar zijn eerste gitaren uit 1990. Voor deze gitaar werden enkel houtsoorten van de allerbeste kwaliteit gebruikt. Het bovenblad is een "sinker redwood" en de zij- en achterkant een prachtige gevlamde notenlaar. De toets heeft inlegwerk in parelmoer.
De gitaar ziet er niet alleen fantastisch uit, maar speelt en klinkt ook super. 
Kom dus zeker eens langs nu de kans er is, want dit is echt een uniek instrument die we slechts 1 keer zullen krijgen !

 

 

Volg ons op facebook

 

Nieuwsbrief

 
Blijf op de hoogte, schrijf je in!

Naam
Voornaam
E-mail