Vleugelpiano

De droom van elke pianist! In onze toonzaal krijgt uw wens zijn concrete vorm. Met kennis en advies begeleiden we u in uw zoektocht naar die “persoonlijke” klank en dat aangename speelgevoel. Een gediversifieerd aanbod – met steeds de juiste kwaliteit/prijs verhouding – gekoppeld aan een erkend vakmanschap, zijn uw garantie voor een juiste keuze. Ons gamma vleugelpiano’s weerspiegelen onze overtuiging.

Brodmann

vleugels zijn een ontwerp van voormalige vakmensen van Bösendorfer; de gebruikte materialen zijn Duits, maar de assemblage gebeurt in China onder hun toezicht.

Yamaha

blijft de belangrijkste en meest vernieuwende Japanse pianobouwer. Hun gamma bestrijkt het volledig prijzenpallet.

Schimmel

blijft als Duits familiebedrijf de volwaardige Europese tegenhanger. Met fabrieken in Duitsland en Polen kunnen ook zij een uiteenlopend gamma aanbieden.

Grotian-Steinweg

Met Grotian-Steinweg zitten we eveneens in de Duitse top-instrumenten. Het laatste deel van deze tweeledige naam heeft een historische band met de later bekende Amerikaanse bouwer.

Bösendorfer

Het kroonjuweel in ons gamma is Bösendorfer. Ontstaan in 1827 in Wenen en tot op heden hoofdstad van cultuur en kunst in Europa. Deze muzikale parel bespelen en aanhoren is voor velen het absolute muzikale genot. Onze ruime toonzaal biedt u de kans dit naast elkaar te “degusteren”. Onze vier opeenvolgende generaties helpen uw vertrouwen in ons te bevestigen.


Merken

  • Brodmann
  • Yamaha
  • Schimmel
  • Grotrian Steinweg
  • Bösendorfer 

Back to "MUSIC" school

Alles wat je nodig hebt voor de muziekschool !

Start je dit jaar op de muziekschool of academie? Wij hebben alles in huis om je op weg te helpen, van notenleerboekjes tot alle snaarinstrumenten en accessoires.

Tijdens de maand september is onze winkel ook open op zondag van 14u tot 17u.

Je kan bij ons terecht voor piano's, zowel om te kopen als te huren. We helpen u uiteraard ook bij het onderhoud van uw instrument.

Violen en cello's kan je bij ons kopen en huren, voor alle info kan je terecht in onze winkel.

Voor de jonge gitaarstarters hebben we een nieuw huursysteem opgezet voor een 3/4 gitaar. Die kan je huren tot je de stap zet naar een "grote" gitaar.

 

Volg ons op facebook

 

Nieuwsbrief

 
Blijf op de hoogte, schrijf je in!

Naam
Voornaam
E-mail