Rombaux Muziekhandel te brugge

 

Reeds vier generaties lang is muziek onze liefde en passie. De samenvoeging van aanbod, kennis en deskundig advies bij de aankoop van een CD, een partituur of uw eerste piano, funderen nog steeds onze reputatie van “Huis van Vertrouwen

U vindt er een onovertroffen keuze in klassiek, jazz, lounge, film, opera, chanson… op CD, SACD, DVD & vinyl. Vlakbij zijn er 2 toonzalen – samen 1.000 m² - waar tientallen digitale en akoestische piano’s en vleugelpiano’s staan opgesteld. Er is een grote afdeling snaar- & strijkinstrumenten in een afgescheiden ruimte. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in Partituren voor alle instrumenten en muziekgenres.

 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

In september op zondag open

Dinsdag - zaterdag 11u - 18u
Zondag 13u- 17u

Gesloten op maandag & feestdagen

Contacteer ons via 050 33 25 75 of music@rombaux.be

Lees meer

Alle boeken voor mcv & notenleer

In onze winkel vind je een zeer ruim aanbod partituren. Deze komen naar onze webshop. Vind je niet wat je zoekt? We hebben het vast wel in huis! Stuur ons een mail via music@rombaux.be

Lees meer

Video URL:
Currently supported:

TOONZALEN


Kom langs in onze gitaarzaal | Kan ook op afspraak!
Gitaar Showroom | Mallebergplaats 13 te Brugge

Kom gerust langs tijdens onze openingsuren om onze gitaren uit te proberen. Je kan al onze nieuwe instrumenten komen uitproberen.
We raden u aan om een afspraak te maken, zo kunnen we ervoor zorgen dat u altijd ongestoord onze gitaren of piano's kan uitproberen.

Lees meer

Kom langs in onze Pianozaal

De droom van elke pianist! In onze toonzaal krijgt uw wens zijn concrete vorm. Met kennis en advies begeleiden we u in uw zoektocht naar die “persoonlijke” klank en dat aangename speelgevoel. Een gediversifieerd aanbod – met steeds de juiste kwaliteit/prijs verhouding – gekoppeld aan een erkend vakmanschap, zijn uw garantie voor een juiste keuze.

Lees meer

 

Edit thi

 

 

 

 

 

 

 

ROMBAUX


MALLEBERGPLAATS 13
8000 BRUGGE

Open van dinsdag tem. zaterdag van 11u tot 18u
Gesloten op maandag, zondag & feestdagen