Rombaux Muziekhandel te brugge

 

Reeds vier generaties lang is muziek onze liefde en passie. De samenvoeging van aanbod, kennis en deskundig advies bij de aankoop van een CD, een partituur of uw eerste piano, funderen nog steeds onze reputatie van “Huis van Vertrouwen

U vindt er een onovertroffen keuze in klassiek, jazz, lounge, film, opera, chanson… op CD, SACD, DVD & vinyl. Vlakbij zijn er 2 toonzalen – samen 1.000 m² - waar tientallen digitale en akoestische piano’s en vleugelpiano’s staan opgesteld. Er is een grote afdeling snaar- & strijkinstrumenten in een afgescheiden ruimte. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in Partituren voor alle instrumenten en muziekgenres.

 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

Benedict minne luthier
 

Bij Rombaux kan je terecht voor alle herstellingen aan je snaarinstrument, van ukulele tot viool & cello en gitaar!

Benedict bouwt concertgitaren op maat in ons atelier.

Neem gerust een kijkje via de link of kom eens langs in onze winkel.

Open van dinsdag tot en met zaterdag van 11u tot 18u.

Gesloten op maandag, zondag & feestdagen

Contacteer ons via 050 33 25 75 of music@rombaux.be

Lees meer

Groot aanbod partituren
 

In onze winkel vind je een zeer ruim aanbod partituren. Deze komen naar onze webshop. Vind je niet wat je zoekt? We hebben het vast wel in huis! Stuur ons een mail via music@rombaux.be

Lees meer

Video URL:
Currently supported:

TOONZALEN


Kom langs in onze gitaarzaal | Kan ook op afspraak!
Gitaar Showroom | Mallebergplaats 13 te Brugge

Onze gitaarzaal vind je op de eerste verdieping in onze winkel. Daar kan je in alle rust al onze gitaren bekijken en uitproberen. We raden u aan om een afspraak te maken, zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd kunnen nemen om je te adviseren en te helpen bij je zoektoch naar een nieuwe gitaar.

Lees meer

Kom langs in onze Pianozaal

De droom van elke pianist! In onze toonzaal krijgt uw wens zijn concrete vorm. Met kennis en advies begeleiden we u in uw zoektocht naar die “persoonlijke” klank en dat aangename speelgevoel. Een gediversifieerd aanbod – met steeds de juiste kwaliteit/prijs verhouding – gekoppeld aan een erkend vakmanschap, zijn uw garantie voor een juiste keuze.

Lees meer

 

Edit thi

 

 

 

 

 

 

 

ROMBAUX


MALLEBERGPLAATS 13
8000 BRUGGE

Open van dinsdag tem. zaterdag van 11u tot 18u
Gesloten op maandag, zondag & feestdagen